Tréninková skupina Speed Masters hledá podporu – pomůžeme?

15.11.2018 18:55

Tréninková skupina Speed Masters, tzn. závodníci v lezení na rychlost, kteří trénují v Brně na lezecké stěně Duro – drtivá většina české reprezentace v této disciplíně, hledá podporu pro pořízení tzv. navijáku, časomíry, která hlídá ulité starty a na úhradu již pořízených standardizovaných chytů.

Vzhledem k tomu, že před více než rokem přibrali mezi sebe také mého syna – Čendu – který se díky společným tréninkům této tréninkové skupiny vypracoval až na reprezentační úroveň, chtěl bych i já touto cestou podpořit jejich snahu o zlepšení tréninkových podmínek. Těžko totiž závodit se soupeři, kteří mají neporovnatelně lepší tréninkové podmínky. Tato stěna je navíc zatím stále ještě jediná stěna v ČR, kde se v posledních letech pořádají závody v lezení na rychlost. Případný finanční dar na tento projekt by tak zlepšil i podmínky pro pořádání závodů v lezení na rychlost pro všechny závodníky u nás této disciplíny.

Zvažte proto zda by jste i vy nechtěli přispět k pořízení navijáku, časomíry a originálních chytů na lezecké stěně Duro v Brně, na které trénují naší nejlepší lezečtí sprinteři. Počítá se každá stokoruna a třebas takový kulich s logem Speed Masters v blížící se zimě pak zahřeje dvojnásob.Podpoření projektu navíc můžete získat hezký dárek pod stromeček pro někoho z vašich blízkých.

Odkaz na příslušný post Startovače je zde:

Příslušné video o projektu je zde:

Jiří Babača